Om oss

Välkommen till Stockholm 2020 – en blogg som fungerar som en mosaik av idéer, tankar och berättelser från hjärtat av Sveriges huvudstad. Vår mission är att fånga essensen av det mångsidiga livet i Stockholm och dela med oss av det till våra läsare.

Vår vision

I en värld som ständigt förändras, är det lätt att känna sig överväldigad av informationsflödet. Stockholm 2020 är inte bara en plattform för ord utan en gemenskap där varje artikel är en inbjudan till dialog. Vi vill vara din tillförlitliga källa som reflekterar över samtiden, blickar framåt mot framtiden och utforskar allt däremellan.

Vårt team

Stockholm 2020 drivs av en liten, passionerad grupp av skribenter, fotografer och kreatörer som alla delar en djup kärlek till Stockholm. Vi kommer från olika bakgrunder och har skilda erfarenheter, men vår gemensamma nämnare är vår nyfikenhet och vår vilja att utforska.

Vår inriktning

Stockholm 2020 har något för alla. Vi täcker ett brett spektrum av ämnen:

  • Stadsutveckling – Följ med oss på en resa genom stadens ständiga förvandling och de projekt som formar morgondagens Stockholm.
  • Kultur – Upptäck det rika kulturlivet: från teatrar och museer till mindre kända pärlor som gör vår stad unik.
  • Livsstil – Få insikter i hur stockholmare lever, arbetar och avkopplar i denna dynamiska metropol.
  • Evenemang och Aktiviteter – Var först med att veta om de hetaste evenemangen och roligaste aktiviteterna runtom i staden.
  • Personliga Berättelser – Läs om personliga resor, inspirerande möten och vardagliga äventyr som illustrerar den mänskliga sidan av Stockholm.

Varför Stockholm 2020?

Vi startade vår blogg i det början av ett nytt decennium, som ett sätt att dokumentera förändringarna i vår stad och hos dess invånare. ”2020” i vårt namn står inte bara för ett år, utan symboliserar också en klar syn – en 20/20 vision om Stockholm.